LogPoint er et effektivt svar på Cybertruslen

Cybertruslen mod det danske samfund, virkomsheder og myndigheder er stærkt stigende, og bliver forstærket af Corona-krisen. Krisen misbruges af cyberkriminelle til at sprede malware og rette angreb mod it-systemer. LogPoint er et effektivt svar på Cybertruslen.

  • Konstant overvågning af virksomhedens netværk og IT systemer
  • Detektion af cyberangreb: datalækager, malware, ransomware etc.
  • Kontrol med insider-trusler: misbrug af priviligier eller uautoriseret brug af systemer
  • Effektiv kontrol med overholdelse af GDPR, ISO27001 og andre standarder
  • Hurtig implementering og integration med virksomhedens systemer

Hvad tilbyder LogPoint?

LogPoint tilbyder en SIEM (Security Information & Event Management) løsning, som konstant overvåger virksomhedens netværk og it-systemer, og slår alarm hvis der er tegn på cyberangreb. SIEM-løsningen overvåger alle centrale systemer og komponenter: firewalls, routere, servere, arbejdsstationer, hjemme-pc’er og forretningskritiske applikationer, f.eks. virksomhedens ERP system.

Hvordan fungerer LogPoint?

LogPoints SIEM-løsning opdager tegn på angreb udefra: hackere, malware eller ransomware, men holder samtidig også øje med truslen indefra. Det kan være alt lige fra utilfredse til uforsigtige medarbejdere, misbrug af privilegier eller uautoriseret brug af virksomhedens systemer. SIEM-løsningen bruger kunstig intelligens (UEBA-teknologi) til at forstå mønstrene i virksomhedens processer, og slår alarm hvis brugernes eller systemernes adfærd afviger fra det normale.

LogPoint er et effektivt værktøj

Løsningen kører i real-tid og er et effektivt værktøj for virksomhedens IT-afdeling i kampen mod cybertruslen. Det er en brugervenlig løsning, der er hurtig at implementere og kan lette arbejsbyrden i en travl IT eller IT-sikkerhedsafdeling. LogPoints SIEM-løsning kan også bruges til at sikre overholdelse af regler og standarder som GDPR og ISO27001.

Om LogPoint

LogPoint er Danmarks og Europas eneste producent af SIEM-løsninger. Hovedkontoret ligger i Danmark, og har mere end 200 medarbejdere i 8 lande på tre kontinenter. LogPoint er anerkendt af førende branche-analytikere, og er f.eks. udnævnt som ”Visionary” i Gartners Magic Quadrant 2020.

Yderligere information:

Henrik Jensen
Sales Manager
Tlf.: +45 51914605
E-mail: [email protected]